Zoom image | View original size
The idea of the house comes from the concept of “catching” the landscape. So, a container frame emerges from the pool and wraps the house. This framework, due to the topography of the mountain where it is located and to create more privacy, becomes a very dynamic and continuous element, wich takes different forms as it adapts to the circumstances. Emerges from the pool, as a triangle for privacy, and reaches the deck and descends on the opposite side of the pool. The trajectory that draws, is reinforced by the linear use of artificial lighting. Willing to achieve a whole integration with the environment the house deeply-rooted with the ground and the surroundings. The view at the head of the house is the valley that lay to the sea. The open space giving a panoramic view of the surroundings. View more View full description
Share Share