Zoom image | View original size
The project consisted in the refurbishment of the existing school building and extension with the construction of a new adjacent building to accommodate the new program. The new building was designed with a remarkably modern language without however overlapping with the existing architecture. The ground level of the extension building houses a classroom, teacher's room,sanitary facilities and kitchen. The upper floor has three of the new rooms, all with a direct exit to the exterior. In the existing building the old classrooms were converted to kindergarten rooms. The original porch, now centrally located to the entire school, is used as the transition between the existing rooms and the new building, becoming a central distribution space and as a large internal space for various activities. View more View full description
Share Share