Zoom image | View original size
Nestled in the mountain side, this house captures the spectacular ocean view of Silverstrand. The owners have been living there for over 15 years and knowing the shortcomings of the place, they were keen to transform the place into an innovative, yet, practical house to better suit their needs. Built among the mountains, the original living room and dining room were separated by sublevels. The dining area in the upper part was the first area to see after entering the house, disturbing the practical flow. In addition, the original foyer lacked storage space, leaving the owners no choice but to place the shoe closet below the stairs.  The uneven size of their children’s rooms and inadequate walk-in closet space in the master bedroom were defects that deteriorated the living quality of the owner.  View more View full description
Share Share