Zoom image | View original size
The original project is a unifamillar housing developed on a single level, introverted, which disintegrates in a medium-sized building occupying the totality of the building area on the ground that the normative allows. The building rests on one side of the site, creating a void on the opposite side where the main access is resolved, and connects the garden to the front with a small backyard. The structural organization is given by a succession of parallel bands perpendicular to the street covered by Catalan vaults of different dimensions. Under the vaults a series of dense walls, rough plaster, delimit the different rooms of the house. Structure and material reality, which results in a dense interiority that at times dialogues, among others, with the sensitivity of the late Le Corbusier de Maisons Jaoul. View more View full description
Share Share