Zoom image | View original size
The house is built on a narrow trapezoid lot, bordering a small green public park with ancient Eucalyptus trees. The clients wanted the park to be seen as a continuation of their own private garden – The house was designed in an “L” shape to wrap around the swimming pool, facing the public park. The longer side of the house (28 meters) contains the living room, the dining area and the kitchen, while the shorter side contains the bedroom. The connection between the two sides is a double space containing the lobby. Vitrines are installed throughout the inner side of the house, enabling a direct connection with the outdoors. Additionally, to provide maximal openness, the vitrines are disconnected from the columns. Glass corners in the living room and bedrooms are free of any constructive elements to allow full access to the garden. View more View full description
Share Share