Zoom image | View original size
The project is a high-level personal studio of an artificial intelligence company, located in a hollow old factory building. Its design is to be in the moment work and living in a single unified environment will be the city's abandoned space into a multi-dimensional interesting living space. Owners demand is very easy. The design of a wood workshop with a temporary residence. It can support a large dog, and you can park Ural (a motorcycle) The original space between the two plants and the space is a shipping channel, the top left the original lightweight steel roof. The original structure of the house, space, use, does not fit existing design requirements. How to reshape the form of space in a new living experience is critical to the overall design. Designers insert a box-shaped space divided into three functional space in the original application for the second floor of the fixed-level high school , and in the space into the two courtyards. View more View full description
Share Share