Zoom image | View original size
The highest value of the plot is a wonderful view stretching out. The idea was for the house to become its framework that crops it. The most appropriate building turned out to be a fully open on mountain landscape one-storey building, which gives the same view to all of the interiors. Because of the plot being located in an absolute wilderness a problem of security came out. The solution turned out to be "twisting" the building so as only its one corner touches the ground and the rest is hang over the edge of the hill. With this solution, part of the ground floor where the bedrooms were located was pulled up to the level of the first floor. Because of the fact that there are wide glass openings in the building, my wife asked me to effectivly close the entrance side of the house. A 10 meter wall and a drawbridge, which combines the function of stairs and a window shutter, appeared. View more View full description
Share Share