Zoom image | View original size
This project was born as result of the restricted competition launched in April, 2002 by AIRBUS Spain S.L. The works began in February 2003, ending in July of 2004. The building is located at the entrance of the Airbus factory in Getafe´s municipality, forming its access door. The spatial solution of three blocks supported on a stone podium linked to the topography, is the fundamental element of its expression, creating a central courtyard where the main entrance is located. This access space is designed as a large Atrium surrounded by the glazed wings of the offices, and covered by a large canopy. The wings are connected with the rear longitudinal block by two vertical circulation cores, where also the spaces of relationship and service of each plant are located. In the rear block the closed offices are located, and the open offices are on the glazed wings. View more View full description
Share Share