Zoom image | View original size
Office building in Jolimont, Mont-sur-Rolle Located on a very narrow leftover plot lying between the A1 motorway and a high-voltage line, the project uses these constraints to develop a unique morphology: a long narrow building which takes advantage of the maximum construction potential and provides sound protection to the residential neighborhood located below. Its half-buried design complies with the authorized size, while offering two differentiated access types to the building: customer access from the street level and staff access below, from the lower level. The structure is formed of concrete walls arranged transversely behind the main façade, its serial nature playing with the length of the building. It caters to both commercial and skilled-trade purposes, offering an open and continuous space while leaving the possibility of compartmentalizing into subspaces according to future needs. View more View full description
Share Share