Zoom image | View original size
The project for the new Cointec offices is the renovation of a commercial property across from Parque Severo Ochoa in the city of Orihuela. The space was presented raw, with only a metal structure built to support a mezzanine. The low-lying position of the local roads and the fact that it is in a flood zone were decisive in the creation of an elevated level in the entry area that would serve as protection against water runoff. The project has drafted a layout which aims to promote a feeling of spaciousness, creating a continuous space compartmentalized only through the precise positioning of furniture and glass partitions that visually connect the different rooms.  The staircase and restrooms are located in the back of the room, allowing for a larger area of free space in the front area. A central beam provides the storage space required for workspaces and space for air-conditioning and ventilation equipment. View more View full description
Share Share