Zoom image | View original size
This unusually long Victorian Lion House is situated at the bend of a long terrace in Fulham. Given the limited depth of the rear garden and narrow proportion, the main body of the building and its rear wing were carefully extended towards the side and into a large basement, in accordance with the historical constraints imposed by its heritage context.  Extensive light wells topping the extensions are utilised to expose newly open, contemporary interiors, capturing abundant natural light and opening carefully sculpted internal openings.  An ample basement space is connected to the upper levels both visually and physically through light wells, glass floors and cantilevered staircases, thus opening spaces across levels and creating a flexible and welcoming family home environment. View more View full description
Share Share