Zoom image | View original size
This House, located in a natural environment at 2,200 m height, pretends to opens, in a sensitive way, to the different surrounding landscapes of the place by proposing diffuse limits between the inside and the outside of the House. The social module is oriented towards the East, and the room’s module is oriented towards the West. They are connected through a central body of access in relation to the external spaces defined between both modules. A succession of folds in the vegetated cover evoke the movements of the mountains that configure the inner spatiality. Inside, the social area is part of a high roofing common space that allows observing the views of the Valley. A broad winding corridor connected to the central area and the intermediate patios distribute the access to the bedrooms that are open to the forest. View more View full description
Share Share