Zoom image | View original size
The V-OFFICE project is an office building renovation project. The old building structure that was used as the editing studio and office will be minimally improved.  The building's exterior design pays attention to the elements and proportions to be used for decorating the building facade to create an image of a new building and uniqueness of the building to be memorable. Building exterior facade design development will be using V-shaped corners stretching out with new arrangement as the new elements with appropriate placement and proportion to the original building. The original building materials will still be used on some part. The elements arrangement on the new building walls will be done with regard to the consistency of the old building material. It also takes into account the direction of sunlight so it can be used most valuably but not too much. The use of materials that are light, can be molded easily, and easy to maintain will make the building seem quaint and more interesting. View more View full description
Share Share