Zoom image | View original size
The building is located 30 km from Hanoi, besides the main road connecting Hanoi and Hoa Binh. This area is popular for stopover of buses and cars in order to enjoy and have a rest long journey and also it is a destination for Hanoians to enjoy one day trip.  The restaurant is located right next the road. To create an intimate space and protect guests from the busy road the floor of the restaurant is designed lower than the road. After stepping down from the busy road to the dining space, the guests are facing to a natural lake with a bamboo arches above their heads. The 12 bamboo columns with the shape spreading upwards are supporting the roof structure of semi-outdoor dining area. The curved plan with center stage is prepared for events usage at the same time giving embracing intimate atmosphere.      View more View full description
Share Share