Zoom image | View original size
The place Northeast of the urban fabric of the town of Llinars del Valles is the site on which the Auditorium Theatre of Llinars del Valles has been built. This is the first performance of a larger project, already written and spread on adjacent public land obtained from the transfer resulting from the execution of Can Marquès partial plan. The area of this plan, by their east-south-west sides, in a substantially triangular shape, is fitted as a wedge with the consolidated irregular perimeter of Llinars, linking the center of the village with its limit on the northeastern part. The transfer land, where Can Marquès agricultural house has been maintained, named the partial plan corresponding to urban park, equipment and public protection residential uses. Within the park, an area of mature forest with ancient vegetation, crossed by a stream, remains intact. For reasons of landscape and environmental quality, the forest preservation with the stream has been a determining factor in the new buildings distribution. Besides, the botanical elements of great value that partially surround Can Marquès house, have led to the advisability of the building restoration and extending it in order to take in cultural uses of musical nature. View more View full description
Share Share