Zoom image | View original size
The research for a bright space has been the first intention from the beginning. The second one has been the aim to reach an high quality in informal spaces applying care to the construction details and choice of materials. The situation at the beginning of the design process was presented by an apartment with a high degree of obsolescence resulting need to do major renovation work at the level of distribution and systems. From the start has been done a parallel work between architectural design and thermal/acoustic design, this last one directly followed by the client, which is a professio- nal in the sector. In the plan of the house, on double exposure East- West, took a dominant central position, a system defined by a wooden volume that totally redesigns spaces. It defines the fluxes and has the triple fun- ction of bath, shower and dressing. View more View full description
Share Share