Zoom image | View original size
Situated on a site with a large number of native trees to be preserved and average slope of 30%, the implementation of the project suggests an intense dialogue with the existing topography and vegetation. Considering the built area of 1187,60m , suggested by the customer and necessary to resolve  the entire program, we tried to develop a project where people could have direct eye contact, despite being in different environments and levels of the house. This prevents the isolation and facilitate meetings of its residents with greater objectivity. The program was arranged so that the collective spaces, being, working and cooking, have a relationship with the larger landscape views  and higher light intensity. The rooms and more intimate settings were positioned below the treetops, forming a courtyard with tree trunks. View more View full description
Share Share