Zoom image | View original size
This Japanese family home by TTAA/Tatsuyuki Takagi Architects Associates is arranged as a mixture structure. It's low cost, but was realized an impressive space. The site has a difference in height, facing the canal. The opposite bank of the canal has been running a typical heavy traffic commuting roads of Japan. I made the volume of housing so as to put off the line of sight ahead of such canals and roads, cylindrical. We have created the inside-outeside space in its jumping volume. Living and the space became a mixture space, such as ”ENNGAWA" is a middle area which is a Buffer space to adjust the temperature and humidity. This space has won harmony with the openness and the surrounding environment. By also the only base part made by concrete and the cantilever structure be in general wooden structure on it. View more View full description
Share Share