Zoom image | View original size
Designed by architecture and design firm Studio Otto Felix, Nosotros bar merges an elegant, light, straight architecture, with few plans to strong artistic elements that take sides of the two only existing walls and ceiling - completing the goal of creating something unusual and striking that combined with bartender and co-owner, Rafael Araujo´s sophisticated drinks. The project is a 140m square open building built in a square with only six pillars and two walls, which support a light cover inclined to the end, creating openings directed to the busiest areas, bringing the outside sensation into the interior, directing the public attention to the bar. The background wall, receives a 11 meter wide faceted plaster sculpture, which goes under the roof, serving as a backdrop for the counter. While the second wall, covered in são tomé stone, works as a physical barrier, organizing the layout and offers a warm reception due to the fireplace nook and built-in wine cellar to attend the lounge. View more View full description
Share Share