Zoom image | View original size
A child care centre has to have a differing range of areas to meet the children’s varying perceptive needs. This applies the same way to indoor and outdoor areas. The possibility of social engagement as well as segregation is equally offered. This general pretension to the children’s space is overlaid with the specific site requirements such as noise protection (for the neighbourhood) and the particular topographic situation. Resulting in a building that creates a flat stretched unique world structured by a diverse sequence of differing spaces such as linger areas or spacious playgrounds. The exterior appearance on the contrary shows a much closed volume growing out of the landscape revealing itself as a closed one-and-a-half-story high volume facing the main adjacent road with a perforated roofscape. View more View full description
Share Share