Zoom image | View original size
The doctor surgery is a small building integrated into the fabric of the village. The project defines an access path that atorgues serenity and calm until being attended by a doctor. Rather than an object to admire from the outside has to be a place from which to look and feel, through the mountains with visual relationship with the landscape. To connect the patient with the welfare, with that stable thing that has always been at his side. The building is only one floor high,  like the neighboring buildings, so that it could be integrated into the built fabric. Talking about materials and constructive solutions we must say that the building follows the usual resources of the popular construction of the zone. The building is defined as a public one because of the symmetrical and contained composition, while the colour, the use of white in the outer skin and the roof, despite playing with simple constructive solutions. View more View full description
Share Share