Zoom image | View original size
The concert hall represents the heart of the urban development to revitalize the new centre of Blaibach. It is located next to the new community centre and complements the space of a new village square that was realized with funds of the state urban development support. The concert hall is a solitaire of concrete with an inclination above the slope in the village centre following the topography and linking with its granite facade to the stone carver tradition of Bailbach. The monolithic tilted building opens itself to the visitors at the new village square and guides them by a staircase to the foyer below the surface. The foyer provides not only the functional areas like wardrobe, sanitary rooms and bar, but also leads the visitor excitingly around the auditorium into the inner concert hall. View more View full description
Share Share