Zoom image | View original size
The project is located in an area ​​100 x 50 meters, located in a forest of Ulmos, Melis Myrtles and other native species. It is crossed longitudinally by a stream, modeling the topography of the soil. The stream and its path through the land, generate the general idea of the project. To cross the stream like a bridge, rescuing the light and transparent language that allows the project to be inserted into the forest without dramatically altering the major components of the environment. The impact on the forest and the stream is minimal. In the search for the site, we chose an area clear of large trees, where the basin generates a level difference of 2.5 between the two sides. This allowed us to differentiate the supports (two concrete blocks), one as a foundation near the natural ground level (south edge) and the other as a support base on the north side. View more View full description
Share Share