Zoom image | View original size
The core agenda of architectural intervention is to devise a new functionality to the access area and build a new social space, primarily between the visitor to the museum and murals of David A. Siqueiros. The entrance area of about 75 m2, have a new distribution and services ( box office -bookstore -lounge- coffee) and, crucially, allow the public or bystander, make eye contact with the wall and be a transitional space between the street and the museum. The connection (outside-in / public- museum) is being implemented through amendments to space, new furniture (designed expressly and exclusively) and careful lighting project. To carry out the proposed architectural intervention, the two walls were demolished limiting current temporary room on the ground floor and the wall that separates the access, thus opening the visibility between the outside of the museum and murals. View more View full description
Share Share