Zoom image | View original size
This house was designed for a young couple living in the centre of Lier, Belgium. They were allready living in the house on the corner. With the birth of their baby boy, this house became to small. When the house nextdoor became for sale they didn’t hesitate and bought it. The existing house was demolished so a plot of 56m2 became available. On this plot the clients wanted an extra living space, a patio, a lounge and a master bedroom. On the outside the new house shows a strong contrast with the existing house. The white painted facade deliberatly breaks with the classical proportions of the other houses in the street. On the inside it the spaces of the two houses connect with each other fluently. On the ground floor of the new house there is a small swimming pool. This swimming pool is located between 2 folding windows. In the winter it can be used as an interior swimming pool, while in the summer the two windows can open and it can be used as an outside swimming pool. View more View full description
Share Share