Zoom image | View original size
The redevelopment and extension of 17-29 Hawley Crescent for Viacom International Media Networks brings together MTV, Nickelodeon and Comedy Central creating nearly 10,000m2 of office, studio, production and transmission space across three floor. The South portion of the building, previously home to now redundant studio space was demolished to create new office space onto Hawley Crescent with a new atrium connecting the new and existing parts of the building. The street elevation was aligned to emphasise the sweep of Hawley Crescent and expanded metal and coloured fins used to chime with Camden’s pop-industrial feel. A break in the elevation reveals a soft green wall lined courtyard behind the harder exterior shell. A new entrance lobby was created onto the street that continues into the building connecting new and existing atrium spaces, flanked by a new studio, editing and production suites, ended with a link to an open space on the canal waterfront. View more View full description
Share Share