Zoom image | View original size
When a young couple came to my office to commission the design and construction of a house where they would live forever, I knew I had in my hands a great opportunity to continue in my search of ancestral contemporary architecture. In that moment, I was ready to dedicate exclusive time to interpret their dreams in order to create a “container of life”. My vision for a special house was confirmed when I went to the site for the first time and realized that it was already occupied by an old house where the couple was living with their two children. Then, the task was to demolish the material but keeping the spirit, in order to replace the old construction for a “House for Ever” The metaphor for the design was to imagine that a big ancestral rock was foundin the site andneeded to be carved in order to accommodate the living spaces. View more View full description
Share Share