Zoom image | View original size
The competition place is located in Vittorio Veneto street in Maranello (Modena), inside a well- established residential fabric. The building borders with a residential court on the north, with a public green area on the west, with a residential building on the south built in adherence and with other residential buildings on the East and partially in adherence. The project we propose presents a surface equal to 1175 mq. It is the existing building renovation trough the existing north perimeter walls maintenance, east and south confining with some residential offices, the demolition of the central part of the prefabricated and the construction of a library as a volume contained within the old building’s height limits and devoloped partly outside the earth and partly under the earth. The access to the new library is situated on the west side. View more View full description
Share Share