Zoom image | View original size
Before summer 2010, when PAPER | TOTEMENT was invited to design some new constructions, the house territory had been already changed a few times with new additions that were not within the scope of the initial project – a summer kitchen with a sunshade ground and a guest house appeared. It was clear to them that further development of the initial architectural style meant a complete loss of at least some consistency of constructions on the site or it could be overwhelmed by a lot of buildings. Besides, it would continue an architectural idea which was absolutely alien to them. Therefore, they decided that something absolutely different in contrast to all that was around not only on the given site, but also along the territory which one can see at a glance, would allow the house to receive a new status, a new quality and a new scale. More images and architects' description after the break. View more View full description
Share Share