Zoom image | View original size
The house for a family with two children is situated on a former hillside vineyard that had remained undeveloped. On the northern slope of the hill adjoining a non-developable zone, the house is surrounded by large old trees. In order to be able to even use the site it was necessary to terrace the immediate surroundings, and the house was developed along the lines of the formed topography. In the process, the four terraces themselves function as exterior spaces, each corresponding to a specific interior space. The unusual topography is also mirrored in the construction of the building. The connection to the terrain is a stepped, largely subterranean basement storey made of internally insulated exposed concrete, above which is a prefabricated wooden construction with a ventilated Eternit façade. The large-format plates are a prototype with a textile-like embossing, producing a raw and haptic appearance. View more View full description
Share Share