Zoom image | View original size
An office refurbishment for WOW, which is a visual design studio based in Tokyo, Sendai and Florence. The office is slender and located in the office building in front of Sendai Station. It also commands a panoramic view of the City and comparatively large for its staff’s number. We attempted to place as few partitions as possible, which can make the workers and visitors enjoy the beautiful panoramic view, to show WOW’s multidisciplinary and freedom from the existing categorisation. The working space is loosely divided into four sections according to the professions with no clear boundary. However, instead, it is attempted that all the personal spaces have enough distance in-between and each gaze would not be met so that they can concentrate on working even though the space is not isolated. View more View full description
Share Share