Yellowcent Shop / Synn Architekten

©

Architects: Synn Architekten
Location: Brunn am Gebirge,
Principal in Charge: Michael Neumann
Project Area: 45 sqm
Budget: 35,000 Euro
Project Year: 2009
Photographs: Synn Architekten

section 01

The small shop near Vienna was designed transforming yellowcents already existing online-presence and its corporate design into architecture. A wall unit which has perforations of different sizes and heights acts as storage space and display area. Its surfaces consist of white high gloss finish and plexiglas. Facing the entrance a large integrated plasma display shows the company´s presentation videos.

© Synn Architekten

The panels on the ceiling – shaped like the cutouts of the wall display – hide the lighting and provide space for multimedia devices such as beamers and screens. The interior is completed by a multifunctional desk, which also appears in the colors of the company logo.

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "Yellowcent Shop / Synn Architekten" 16 Apr 2010. ArchDaily. Accessed 20 Aug 2014. <http://www.archdaily.com/?p=56581>

10 comments

  1. Thumb up Thumb down 0

    Its a bold approach. I liked it. I guess it will look better with the artificial lights only, I mean at night.

  2. Thumb up Thumb down 0

    My brother recommended I would possibly like this blog. He was once totally right. This put up truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

Share your thoughts