Villa ITO / Nakahira Architects

  • 17 Apr 2014
  • Houses Selected Works
© Ken’ichi Suzuki

Architects: Nakahira Architects
Location: , Mie, Japan
Architect In Charge: Masaru Nakahira
Area: 126 sqm
Year: 2012
Photographs: Ken’ichi Suzuki

© Ken’ichi Suzuki

From the architect. It is the second house is located in the villa ground near the Pacific Ocean. The client has requested the Court House of nature around and to enjoy the outdoor life in the house and feel while protecting your privacy.

Second Floor Plan

We were surveying the position and size of the trees that we thought that it should remain in the premises at the beginning.

© Ken’ichi Suzuki

And we were planning the placement of the building carefully on the basis of the survey. Courtyard planned wider than the living space surrounded by a wall which is bent has created the openness and obscures the boundary between internal and external.

Cite: "Villa ITO / Nakahira Architects" 17 Apr 2014. ArchDaily. Accessed 24 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=497145>