Interior for Students / Ruetemple

  • 01:00 - 10 June, 2013
© Ruetemple
© Ruetemple

© Ruetemple © Ruetemple © Ruetemple © Ruetemple +42

© Ruetemple
© Ruetemple

From the architect. Wishes of the customer: to design a room for two students: a brother and a sister, provide an area for work and recreation area.

© Ruetemple
© Ruetemple

The concept: work area is fixed, recreation area is dynamic, it can be changed due to the cube-transformer. Cube consists of three mobile modules. Depending on the positions of the modules cube transforms the room into a living room, a cozy chill-out room, a parlor, a room within a room or a bedroom with one or two beds – transformations are numerous.

© Ruetemple
© Ruetemple

Between beams there are grid hammocks on which you can lie down and look up at the sky or read a book.

Axon
Axon
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Interior for Students / Ruetemple" 10 Jun 2013. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/383699/interior-for-students-ruetemle/>