CLW / Komada Architects’ Office

  • 01 Mar 2013
  • Housing Selected Works
Courtesy of Komada Architects’ Office

Architects: Komada Architects’ Office
Location: Meguro-ku, ,
Area: 105.64 sqm
Photographs: Courtesy of Komada Architects’ Office


Courtesy of Komada Architects’ Office

It is a residence where three generations live together. In the site located at the quiet residential area of Tokyo,there was a old garden with some trees. Of course you can see the garden from the many small windows but  ”CLW” aims at that  space itself gains quality like the garden where trees grew thick.

Courtesy of Komada Architects’ Office

An overlap of the walls of the plywood dyed various colors induces a depth like the thicket where one’s eyes become invisible from time to time, and a spots light which enter from a small windows flow into the room like sunbeams shining through branches of trees.

First Floor Plan

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "CLW / Komada Architects’ Office" 01 Mar 2013. ArchDaily. Accessed 23 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=335906>