We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

Villa Bonanova / CMV Architects

© Jaime Sicilia © Jaime Sicilia © Jaime Sicilia © Jaime Sicilia

From the architect. The project of the plot shows a marked uneven surface in relation to the street level, reason why it is chosen to elevate the construction. We access to the ground floor through a footbridge of 2m width, passing over the ramps leading you to the basement.

© Jaime Sicilia
© Jaime Sicilia

The volumetry of the dwelling is conditioned on the need of adaptation to the lot, as well as by the existence of a, parallel to a road, plot of land to be kept. The building is placed between a dry stone wall and the street, projecting the ground floor terrace.

© Jaime Sicilia
© Jaime Sicilia
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite:"Villa Bonanova / CMV Architects" 27 Oct 2012. ArchDaily. Accesed . <http://www.archdaily.com/285279/villa-bonanova-cmv-architects/>