We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

4 Najuda / Atelier Base

© Invisible Gentleman © Invisible Gentleman © Invisible Gentleman © Invisible Gentleman

From the architect. This project is very special to us. First, because the client is special - enjoys architecture, understands our proposals and modifications, and above all, is enthusiastic with the project as much as we are! The project builds: the spatial reorganization so as not to enter directly into the living-room, changing the entrance to walking through space, inside the kitchen space.

© Invisible Gentleman
© Invisible Gentleman

The adequacy of the minimum standards of hygiene for the current parameters - increasing the area of the bathroom, endowing it with shower area, sink and natural light ventilation. The maintenance of the facade elements, in materials with higher thermal efficiency.

existing plan
existing plan

The correction of light through saturated color in the most interior spaces of the house - the kitchen and bathroom. The possibility of changing the spaces through sliding doors in translucent polycarbonate, which adds to the house a greater diversity of ways of inhabit.

© Invisible Gentleman
© Invisible Gentleman
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite:"4 Najuda / Atelier Base" 14 Jun 2012. ArchDaily. Accesed . <http://www.archdaily.com/243637/4-najuda-atelier-base/>