We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

Wall less house / Tezuka Architects

  • Architects: Tezuka Architects
  • Location: Setagaya, Tokyo, Japan
  • Architects: Takaharu+Yui Tezuka, Masahiro Ikeda, Makoto Takei
  • Structural Desing: Ove Arup & Partners Japan Limited
  • Structure: Steel
  • Lighting Design: Masahide Kakudate (Masahide Kakudate Lighting Architect & Associates, Inc.)
  • Principal Use: Residence
  • Building Site: Setagaya-ku, Tokyo, Japan
  • Construction: Matsumoto Corporation
  • Design Period: 2000.4-2000.12
  • Area: 0.0 sqm
  • Project Year: 2012

Wall less house / Tezuka Architects Wall less house / Tezuka Architects Wall less house / Tezuka Architects Wall less house / Tezuka Architects

From the architect. The  house is supported by a central core and a pair of extremely thin columns. The absence of walls on the ground floor allows the internal space to extend to the garden on 360 degrees.

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite:"Wall less house / Tezuka Architects" 22 Mar 2009. ArchDaily. Accesed . <http://www.archdaily.com/16528/wall-less-house-tezuka-architects/>