Social Housing in Brussels / Nicolas Vanden Eeckhoudt & Olivier Noterman

© Michel Vanden Eeckhoudt

Architects: Vanden Eeckhoudt-Creyf
Location: , Belgium
Project area: 1,600 sqm
Project year: 2009
Photographs: Michel Vanden Eeckhoudt

section

This project is about the construction of 15 social housing units in Brussels. The apartments are organized in duplex and form a set of “small houses”. The chromatic work is by artist Jean Glibert in the stairwell.

© Michel Vanden Eeckhoudt

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "Social Housing in Brussels / Nicolas Vanden Eeckhoudt & Olivier Noterman" 05 May 2011. ArchDaily. Accessed 26 Nov 2014. <http://www.archdaily.com/?p=132582>
  • Katsudon

    WOW! Very nice use of materials and shapes!
    It sketches the old skyline with talent!

  • OLIVIER NOTERMAN

    Bon photographe, merci Michel