All
Projects
Products
Events
Competitions

Heiwei

BROWSE ALL FROM THIS PHOTOGRAPHER HERE

Tourist Center of Anlong Limestone Resort / 3andwich Design / He Wei Studio

The aerial view of the canyon and Tourist Center, the buildings have grown out of the rocks and coexisted with them, with the gable walls facing the landscape of the canyon the magnificent scenery of the canyon has provided picturesque view from the interior. The interior of Tequila Club The deep eaves have provided the tourists with gray spaces. + 27

Tourism  · 
Southwest Guizhou Autonomous Prefecture, China
  • Architects Authors of this architecture project 3andwich Design / He Wei Studio
  • Area Area of this architecture project
    1400.0 m2
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2017