the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Superimpose Architecture

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

'Re-Veil' Factory Regeneration / Superimpose Architecture

09:00 - 25 April, 2018
© Marc Goodwin
© Marc Goodwin

© Marc Goodwin © Marc Goodwin © Marc Goodwin © Marc Goodwin + 24

  • Architects

  • Location

    Changzhi, Shanxi, China
  • Partners Superimpose

    Carolyn Leung, Ben de Lange, Ruben Bergambagt
  • Design Team

    Carolyn Leung, Ben de Lange, Ruben Bergambagt, Pablo Gonzalez, Huimin Xie, Xiaoyu Xu
  • Area

    6000.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

Genesis Skycellar / Superimpose Architecture

18:00 - 7 March, 2018

  • Architects

  • Location

    Xin Yuan Nan Lu, Chaoyang Qu, Beijing,China
  • Architect in Charge

    Carolyn Leung, Ben de Lange, Ruben Bergambagt
  • Design Team

    Carolyn Leung, Ben de Lange, Ruben Bergambagt, Huimin Xie, Yujia Deng, Xiaoyu Xu, Casper Kraai
  • Area

    203.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

MICR-O / Superimpose Architecture

20:00 - 27 March, 2017
© Marc Goodwin
© Marc Goodwin

© Marc Goodwin © Marc Goodwin © Marc Goodwin © Marc Goodwin + 20

  • Architects

  • Location

    Hangzhou, Zhejiang, China
  • Design Team

    Carolyn Leung, Ben de Lange, Ruben Bergambagt, Mika Woll
  • Client

  • Site

    Tai Yang Valley, Sun Commune, Lin’an, Hangzhou, China
  • Area

    243.0 m2
  • Project Year

    2016
  • Photographs