All
Projects
Products
Events
Competitions

Studio Weave

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Le Haut Perché / Studio Weave

© Yvan Detraz © Yvan Detraz © Yvan Detraz © Yvan Detraz + 10

Le Haillan, France
  • Architects Authors of this architecture project Studio Weave
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2017

Midden Studio / Studio Weave

© Johnny Barrington © Johnny Barrington © Johnny Barrington © Johnny Barrington + 20

United Kingdom, United Kingdom
  • Architects Authors of this architecture project Studio Weave
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2015

Freya and Robin / Studio Weave

© David Williams © Peter Sharpe © Studio Weave © David Williams + 25

Public Space  · 
Northumberland, United Kingdom
  • architects Authors of this architecture project Studio Weave
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2009

Lullaby Factory / Studio Weave

Text description provided by the architects. The Lullaby Factory is an intervention by Studio Weave which makes the best of a bad situation: a recently designed building at Great Ormond Street Childrens' Hospital, the Morgan Stanley Clinical Building, was designed to look onto an open space - a view which, thanks to the hospital's phasing of developments, will be obstructed by the Southwood Building for another 15 years.

In the intervening time, something had to be done about the view onto the narrow alleyway and industrial facade of the Southwood Building. Studio Weave re-imagined the building, covered in pipework, as a fantastical factory, manufacturing lullabies for the children staying in the hospital.

Read on after the break for more on Studio Weave's clever intervention...

© Studio Weave © Studio Weave © Studio Weave © Studio Weave + 16

Paleys upon Pilers / Studio Weave

© Studio Weave © Studio Weave © Studio Weave © Studio Weave + 14

  • architects Authors of this architecture project Studio Weave
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2012

Ecology of Colour / Studio Weave

© Jim Stephenson © Jim Stephenson © Jim Stephenson © Jim Stephenson + 19

  • architects Authors of this architecture project Studio Weave
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2012