All
Projects
Products
Events
Competitions

PYO arquitectos

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

VONNA / PYO arquitectos

05:00 - 9 July, 2017
VONNA / PYO arquitectos, © Imagen Subliminal
© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal © Imagen Subliminal © Imagen Subliminal © Imagen Subliminal + 30

  • Architects

  • Location

    Calle de Castelló, 37, 28001 Madrid, Spain
  • Category

  • Architect in Charge

    Paul Galindo Pastre, Ophélie Herranz Lespagnol
  • Design Team

    Héctor Rivera Bajo, David Freijeiro González, Lorenzo Grieco, Jungmin Lee, Eleonora Lo Buono
  • Area

    240.0 m2
  • Project Year

    2016
  • Photographs

MA House / PYO arquitectos

05:00 - 8 July, 2016
MA House  / PYO arquitectos, © Imagen Subliminal
© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal © Imagen Subliminal © Imagen Subliminal © Imagen Subliminal + 18

  • Architects

  • Location

    Calle de Maldonado, Madrid, Spain
  • Category

  • Architect in Charge

    Paul Galindo Pastre, Ophélie Herranz Lespagnol
  • Design Team

    Natalia Vera Vigaray, Lian Blok
  • Area

    80.0 sqm
  • Project Year

    2015
  • Photographs

TMOLO House / PYO arquitectos

03:00 - 17 November, 2015
TMOLO House / PYO arquitectos, © Miguel de Guzmán
© Miguel de Guzmán

© Miguel de Guzmán © Miguel de Guzmán © Miguel de Guzmán © Miguel de Guzmán + 38

'Stairway to Heaven' Second Prize Winning Proposal / Arquitectos + Nomos Groupement d'Architectes + Pascal Heyraud Architecte Paysagiste

01:00 - 22 February, 2013
'Stairway to Heaven' Second Prize Winning Proposal / Arquitectos + Nomos Groupement d'Architectes + Pascal Heyraud Architecte Paysagiste, © SBDA (Saida Dalmau)
© SBDA (Saida Dalmau)

Inspired by the adjacent canal's pragmatic linearity and the industrial buildings located on the left bank, the second prize winning proposal, titled 'Stairway to Heaven' for the new high school appears as a linear volume located in the extension of the Veveyse promenade's perspective. Designed by PYO Arquitectos + Nomos Groupement d'Architectes + Pascal Heyraud Architecte Paysagiste, the basic organization of the building is staged with a central staircase of generous proportions linking a sequence of public spaces that interrupt diagonally the classrooms structural grid.More images and architects' description after the break.