All
Projects
Products
Events
Competitions

L&M DESIGN LAB

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Haiyue Community Cultural Center / L&M DESIGN LAB

21:00 - 17 January, 2019
Haiyue Community Cultural Center / L&M DESIGN LAB, Elevation of Culture Center. Image © Yijie Hu
Elevation of Culture Center. Image © Yijie Hu

Bird's Eye View of the Community Cultural Center. Image © Yijie Hu Courtyard Space. Image © Yijie Hu The Handing Method of the Eaves and the Courtyard Softens the Original Sea Breeze . Image © Yijie Hu Rain Alley. Image © Yijie Hu + 20

  • Architects

  • Location

    Haiyue Resort, No. 77, Dongbin Road, Guang'ao Street (west side of Jinwan Avenue, Donghu Village, Haojiang District, Shantou City, Guangdong, China
  • Category

  • Lead Architects

    John
  • Design Team

    Tong Meng, Hongbo Shu, Jinrui Liu, Qiong Feng, Zhengyang Wang
  • Project Manager

    Guo Lan, Jacky Lin
  • Area

    1257.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

L&M DESIGN LAB Shanghai Office / L&M DESIGN LAB

19:00 - 23 August, 2018
“Silvery vortex” resembles time tunnel. Image © Yijie Hu
“Silvery vortex” resembles time tunnel. Image © Yijie Hu

Entrance with strong sense of direction. Image © Yijie Hu Night view of the studio. Image © Yijie Hu The “magic belt” that connects north and south sides of the room. Image © Yijie Hu Vibrant sunroom on south side. Image © Yijie Hu + 28

  • Interiors Designers

  • Location

    Zhong Shan Bei Lu, Putuo Qu, Shanghai Shi, China
  • Category

  • Partners in Charge:

    jinrui Liu, Lan Guo, Qiong Feng
  • Project Manager

    Lan Guo
  • Design Team

    Endong Zhang, Xiang Wang, Qian Guo, Hanyi Huang, Xinyu Jiao, Fei Feng, Bolong Guan, Sijun Zhu, Xuan Zhang, Di Luo
  • Area

    70.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

Early Education Center Near the Horse Farm / L&M Design Lab

17:00 - 5 June, 2018
Early Education Center Near the Horse Farm / L&M Design Lab, Inner side for storage. Image © Pengcheng Yang
Inner side for storage. Image © Pengcheng Yang

Outer side for games. Image © Pengcheng Yang Corridor for games. Image © Pengcheng Yang Staircase and climbing-wall. Image © Pengcheng Yang Arc windows from outer side. Image © Pengcheng Yang + 29

  • Architects

  • Location

    1 Xie He Lu, Changning, Shanghai, China
  • Category

  • Lead Architects

    Jinrui Liu, Qiong Feng
  • Project Manager

    Lan Guo
  • Design Team

    Mingxi Zou, Su Zhang, Haosheng Zhang, Endong Zhang, Xinyu Jiao, Yingyi Zhang, Qian Guo
  • Area

    560.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs