the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Hohyun Park + Hyunjoo Kim

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Korean Institute for Archaeology & Environment / Hohyun Park + Hyunjoo Kim

00:00 - 17 October, 2010
Korean Institute for Archaeology & Environment / Hohyun Park + Hyunjoo Kim, © Jungmin Seok
© Jungmin Seok

© Jungmin Seok © Jungmin Seok © Jungmin Seok ©  Hohyun Park + 26

  • Architects

  • Location

    Chungcheongnam-do, South Korea
  • Project Team

    Yonggoo Lee, Seong gon Cho
  • Client

    Korean Institute for Archaeology & Environment
  • Construction

    COA Construction
  • Site Area

    847.99 m2
  • Building Area

    4298 m2
  • Area

    2497.02 m2
  • Project Year

    2010
  • Photographs

Z-house / Hohyun Park + Hyunjoo Kim

00:00 - 11 September, 2009
Z-house / Hohyun Park + Hyunjoo Kim, © Jungmin Seok
© Jungmin Seok

© Jungmin Seok © Jungmin Seok © Jungmin Seok © Jungmin Seok + 53

  • Architects

  • Location

    Gwangju-si, South Korea
  • Architect

    Hohyun Park + Hyunjoo Kim
  • Use

    Residential
  • Exterior Finishes

    Black Zinc, Basalt, Red Cedar, Slate
  • Interior Finishes

    Paint, Cedar, Pine, Wenge Flooring, Wenge& Zebrano staircase, Slate
  • Building Coverage Ratio

    23.56%
  • Area

    805.0 m2
  • Project Year

    2009
  • Photographs