the world's most visited architecture website
All
Projects
Products
Events
Competitions

CHYBIK+KRISTOF

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Pavilion of Humanity / CHYBIK+KRISTOF

05:00 - 21 May, 2018
Pavilion of Humanity / CHYBIK+KRISTOF, © Lukas Ildza
© Lukas Ildza

© Lukas Ildza © Fabrice Fouillet © Lukas Ildza © Fabrice Fouillet + 29

Landscape and Building Merge in New Czech Forestry Commission Centre

06:00 - 8 March, 2018
Landscape and Building Merge in New Czech Forestry Commission Centre, Estimated Forest Growth. Image Courtesy of Chybik + Kristof
Estimated Forest Growth. Image Courtesy of Chybik + Kristof

A design team under the direction of Chybik + Kristof has won the international competition to design a new administrative center for the Czech Forestry Commission in Hradec Králové. The project focuses on a symbiotic relationship between the building and the adjacent forest, where the natural landscape outside begins to mingle with the office spaces within.

Exterior Visualisation. Image Courtesy of Chybik + Kristof Exterior Visualisation. Image Courtesy of Chybik + Kristof Nature Trail. Image Courtesy of Chybik + Kristof Office Spaces. Image Courtesy of Chybik + Kristof + 12

Gallery of Furniture / CHYBIK+KRISTOF

05:00 - 25 April, 2017
Gallery of Furniture  / CHYBIK+KRISTOF, © Lukas Pelech
© Lukas Pelech

© Lukas Pelech      © Lukas Pelech      © Lukas Pelech      © Lukas Pelech      + 17

  • Architects

  • Location

    Brno-Vinohrady, Czech Republic
  • Category

  • Design Team

    Ondrej Chybik, Michal Kristof, Victor Cojocaru, Martin Holy, Vojtech Kouril, Sarka Kubinova, Ondrej Mundl, Matej Strba
  • Area

    550.0 m2
  • Project Year

    2016