the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Ashari Architects

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Gheisizadeh Residential Apartment / ASHARI Architects

22:00 - 2 March, 2018
© Parham Taghioff
© Parham Taghioff

© Parham Taghioff © AmirAli Ghaffari © Parham Taghioff © AmirAli Ghaffari + 25

Safari Residential Apartment / Ashari Architects

22:00 - 22 December, 2017
Safari Residential Apartment / Ashari Architects, © Parham Taghioff
© Parham Taghioff

© Parham Taghioff © Parham Taghioff © Parham Taghioff © Parham Taghioff + 18

  • Architects

  • Location

    Shiraz, Fars Province, Iran
  • Lead Architects

    AmirHossein Ashari
  • Design Associates/Team

    Zahra Jafari, Amir Iranidoost Haghighi, Afshin Ashari
  • Area

    1300.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

45m2 Home / Ashari Architects

02:00 - 5 October, 2017
45m2 Home / Ashari Architects, © Parham Taghioff
© Parham Taghioff

© AmirAli Ghaffari © AmirAli Ghaffari © Parham Taghioff © AmirAli Ghaffari + 48

This Architectural Installation Reconnects With the Senses Through Suspended Bricks

08:00 - 18 August, 2017
This Architectural Installation Reconnects With the Senses Through Suspended Bricks, © Amir Ali Ghafari
© Amir Ali Ghafari

A design by Ashari Architects for an architectural installation in Iran is a direct response to the need to reconnect with the senses.

The project, a pavilion built from a cube that holds a suspended brick volume, shows the potential of the use of this material by creating distinct atmospheres.