All
Projects
Products
Events
Competitions

Adam Wierciński Architekt

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Zrodlo Bar / Adam Wiercinski

13:00 - 2 December, 2015
© Przemysław Turlej
© Przemysław Turlej

© Przemysław Turlej © Przemysław Turlej © Przemysław Turlej © Przemysław Turlej + 49

Kontenerart 2015 / Adam Wierciński Architekt

21:00 - 9 October, 2015
Kontenerart 2015 / Adam Wierciński Architekt, © Przemyslaw Turlej
© Przemyslaw Turlej

© Przemyslaw Turlej © Przemyslaw Turlej © Przemyslaw Turlej © Przemyslaw Turlej + 24

Dent Protetyka / Adam Wiercinski Architekt

16:00 - 30 March, 2015
Dent Protetyka / Adam Wiercinski Architekt, © Przemyslaw Turlej
© Przemyslaw Turlej

© Przemyslaw Turlej © Przemyslaw Turlej © Przemyslaw Turlej © Przemyslaw Turlej + 9

This Public Toilet has a Periscope That Offers a Serene Sea View

01:00 - 14 August, 2014
This Public Toilet has a Periscope That Offers a Serene Sea View, Courtesy of Adam Wiercinski Architekt
Courtesy of Adam Wiercinski Architekt

The terms "public toilet" and "seaside periscope" don't usually go hand in hand. However, Adam Wiercinski has drawn inspiration from the location of his project in Gdynia, Poland, on the coast of the Baltic Sea to create a concept for a building that both mimics and observes. Choosing to focus on extensive views over the sea front, Wiercinski aimed to imbue users with a sense of tranquility by designing a serene public facility embodying the powerful, elemental nature of the sea.

Courtesy of Adam Wiercinski Architekt Courtesy of Adam Wiercinski Architekt Courtesy of Adam Wiercinski Architekt Courtesy of Adam Wiercinski Architekt + 16

‘Kids' City’ - Modular Kindergarten Proposal / Adam Wiercinski

01:00 - 11 May, 2013
‘Kids' City’ - Modular Kindergarten Proposal / Adam Wiercinski, Courtesy of Adam Wiercinski
Courtesy of Adam Wiercinski

With the concept of being a small town in the city, the ‘Kids' City’ - Modular Kindergarten proposal by Adam Wiercinski consists of a different approach to the everyday world of the child. The main idea was to create a welcoming and safe space, which becomes a part of an interesting architecture by functioning in the city. With a floor area of 95 square meters for 25 children, the basic module of the whole structure is designed as a single branch. More images and architects’ description after the break.