the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

3andwich Design / He Wei Studio

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Shangping Village Regeneration - Tai Fu Tai Mansion Area / 3andwich Design / He Wei Studio

00:00 - 2 February, 2018
 Shangping Village Regeneration - Tai Fu Tai Mansion Area / 3andwich Design / He Wei Studio, Brick bed area of ‘Pigsty Bistro’. Image © Meng Zhou
Brick bed area of ‘Pigsty Bistro’. Image © Meng Zhou

The wooden canopies applied as a bamboo shoot squeezing space and a pavilion . Image © Meng Zhou Coffee table area of ‘Pigsty Bistro’. Image © Meng Zhou The stone walls of the original pigsty were maintained of ‘Pigsty Bistro’. Image © Meng Zhou Exterior view of ‘Pigsty Bistro’. Image © Meng Zhou + 23

  • Architects

  • Location

    Xiyuan Town, Jianning County, Sanming, Fujian, China
  • Principal Architect

    Wei He
  • Design Team

    Zhuoran Zhao, Qiang Li, Long Chen, Huangjie Chen, Lingzhe Wang, Tong Zhao, Yuxin Ye, Ke Song
  • Area

    233.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Shangping Village Regeneration - Yang’s School Area / 3andwich Design / He Wei Studio

20:00 - 28 January, 2018
Shangping Village Regeneration - Yang’s School Area / 3andwich Design / He Wei Studio, © Meng Zhou
© Meng Zhou

Night view of Yang’s School Area. Image © Meng Zhou Inside Jing-Ya granary bookstore, the “wood house” was elevated to bring natural light in. Image © Meng Zhou A platform was added within the existing structure in Guang-Yue Granary Bookstore. Image © Meng Zhou The view to Guang-Yue Granary Bookstore from Yang’s School. Image © Meng Zhou + 24

  • Architects

  • Location

    Xiyuan Town, Jianning County, Sanming, Fujian, China
  • Principal Architect

    Wei He
  • Design Team

    Zhuoran Zhao, Qiang Li, Long Chen, Huangjie Chen, Lingzhe Wang, Tong Zhao, Yuxin Ye, Ke Song
  • Area

    137.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Limestone Gallery / 3andwich Design

22:00 - 6 December, 2017
Limestone Gallery / 3andwich Design, © Weiqi Jin
© Weiqi Jin

¡. Image © Weiqi Jin © Weiqi Jin © Weiqi Jin © Weiqi Jin + 74

Shangping Village Regeneration / 3andwich Design / He Wei Studio

22:00 - 26 October, 2017
© Jin Weiqi
© Jin Weiqi

© Jin Weiqi © Ri Yue Lan Cao © Jin Weiqi © Jin Weiqi + 24

  • Architects

  • Location

    Xiyuan Town, Jianning County, Sanming, Fujian, China
  • Architect in Charge

    He Wei
  • Design Team

    Zhao Zhuoran, Li Qiang, Chen Long, Chen Huangjie, Wang Lingzhe, Zhao Tong, Ye Yuxin, Song Ke
  • Lighting Design

    Zhang Xin Studio, Tsinghua University School of Architecture
  • Lighting Design Team

    Zhang Xin, Han Xiaowei, Zhou Xuanyu, Niu Bentian
  • Interior Construction Drawing

    Hongshang Design
  • Client

    People’s Government of Xiyuan Township
  • Area

    2700.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Tourist Center of Anlong Limestone Resort / 3andwich Design / He Wei Studio

19:00 - 21 September, 2017
Tourist Center of Anlong Limestone Resort  / 3andwich Design / He Wei Studio, The view of Red Point Restaurant and Tequila Club through Pavilion M.
The view of Red Point Restaurant and Tequila Club through Pavilion M.

The aerial view of the canyon and Tourist Center, the buildings have grown out of the rocks and coexisted with them, with the gable walls facing the landscape of the canyon the magnificent scenery of the canyon has provided picturesque view from the interior. The interior of Tequila Club The deep eaves have provided the tourists with gray spaces. + 27

  • Architects

  • Location

    Dushan Town, Anlong County, Southwest Guizhou Autonomous Prefecture, Guizhou Province, China
  • Architect in Charge

    He Wei
  • Design Team

    Chen Long, Mi Jian, Sun Qi, Zhao Zhuoran, Song Ke, Wu Qiancheng
  • Area

    1400.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Elongated Industrial Box - Ding Hui Yuan Zen & Tea Chamber / He Wei

19:00 - 11 July, 2016
Elongated Industrial Box - Ding Hui Yuan Zen & Tea Chamber / He Wei, The night view of the facade, the inner light creates the feeling of tranquility. Image © Zou Bin
The night view of the facade, the inner light creates the feeling of tranquility. Image © Zou Bin

Courtyard. Image © Zou Bin © He Wei. Imagethe building façade in the winter-detail the entrance lobby. Image © Zou Bin meditation room. Image © Zou Bin + 32

  • Architects

  • Location

    Beijing, China
  • Project Team

    Chen Long, Wang Qi,Zhao Zhuoran
  • Client

    Better Lift Art Club Co., Ltd
  • Land area

    300sqm
  • Area

    400.0 m2
  • Project Year

    2016
  • Photographs

Xihe Cereals and Oils Museum and Village Activity Center / 3andwich Design/He Wei Studio

02:00 - 29 November, 2015
Xihe Cereals and Oils Museum and Village Activity Center / 3andwich Design/He Wei Studio, © He Wei, Qi Honghai, Chen Long
© He Wei, Qi Honghai, Chen Long

© He Wei, Qi Honghai, Chen Long Restaurant . Image © He Wei, Qi Honghai, Chen Long © He Wei, Qi Honghai, Chen Long © He Wei, Qi Honghai, Chen Long + 27

  • Architects

  • Location

    Xinyang, Henan, China
  • Principal Architect

    He Wei (School of Architecture, CAFA)
  • Architecture Design

    Chen Long (School of Architecture, CAFA)
  • Lighting Design

    Qi Honghai (Z DESIGN&PLANNING), Han Xiaowei (Geston)
  • Grafic Design

    Xia Boyang (School of Design, CAFA)
  • Client

    Village cooperative of Xihe Village
  • Area

    1532.0 m2
  • Project Year

    2014
  • Photographs