We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Furnishing in Institut SCNSI | Zeitraum
  1. ArchDaily
  2. Products
  3. Chairs
  4. Furnishing in Institut SCNSI

Furnishing in Institut SCNSI | Zeitraum

Share
  • Use

    Interior furniture
  • Applications

    Educational
  • Characteristics

    Solid wood, ecological, minimalist style, sustainable design

More about this product

Institut SCNSI has a view of Lake Zurich and is surrounded by historic villas, the interior is furnished with solid wood furniture from Zeitraum.

Architect Lippuner Sabbadini Architekten
Interior Designer CWP Consulting & Communication
Products OKITO, PJUR

The neurological center SNCSI is located in a building from the 1970s with a striking stepped corner in the characteristic fair-faced concrete facade. Lippuner Sabbadini Architects were responsible for the complete interior design of the striking reinforced concrete building. The light-flooded staircase connects five floors. On the second floor, there are seminar rooms equipped with Zeitraum chairs in various color stains. Combined with the oak parquet flooring, this results in a bright and harmonious color concept that is intended to contribute to the well-being of the patients. The floor is framed by a spacious terrace with a view of the lake.

Message the manufacturer

Related Products

Furnishing in LVR Verwaltungsgebäude

Zeitraum

Furnishing in Max Felchlin

Zeitraum
Send message